Schilderwerk

Mooi en goed schilderwerk geeft een woning of bedrijfspand uitstraling. Daarnaast zorgt het voor kwaliteitsbehoud van het pand en voorkomt u vervanging van kozijnen.

Binnen en buiten

Exclusief Vastgoedonderhoud verzorgt al vele jaren het binnen- en buitenschilderwerk voor woningen, bedrijfspanden en overig onroerend goed. Dankzij onze klantgerichte aanpak en een doeltreffende combinatie van verfsystemen wordt het schilderwerk snel en vakkundig uitgevoerd zonder dat bewoners of gebruikers van de gebouwen hier veel hinder van ondervinden.

Combinatie met ander onderhoud

Wilt u het periodieke schilderwerk van uw vastgoed combineren met andere onderhoudsklussen, zoals de schoonmaak van appartementencomplexen of kantoorgebouwen? Exclusief Vastgoedonderhoud maakt voor alle opdrachtgevers onderhoudsplannen op maat, zodat we alle werkzaamheden optimaal op uw wensen kunnen afstemmen. Het grote voordeel van deze plannen is dat periodiek onderhoud op tijd uitgevoerd wordt. Tegelijkertijd behouden we onze flexibiliteit en kunt u ons ook binnen dit plan inschakelen voor klein, incidenteel onderhoud.

Meer weten?

Heeft u vragen of opmerkingen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Wilt u meer informatie over een van onze diensten of wilt u gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder.