Over ons

Exclusief Vastgoedonderhoud is dé specialist in vastgoedonderhoud en schoonmaak. Ruim 50 bevlogen vakmensen werken dag in dag uit aan een goede en schone werkplekken met een mooie uitstraling zowel binnen als buiten.

Toonaangevend en ervaren

Onze vakmensen maken schoon van kantoor 1 maal  tot iedere dag vanaf 1 uur tot 24 uur per dag 7 dagen per week 365 dagen per jaar, reinigen gevels en voeren  onderhoud uit en we leveren ook diversen soort huismeesters. Onze specialisten zijn dan ook uw ‘ogen en oren’ van u vastgoed en of kantoor. Ze zien in één oogopslag wat de staat van uw object is en kunnen u uitstekend adviseren over wat nodig is om uw object weer de uitstraling te geven die hij verdient. Dankzij jarenlange ervaring, continue opleiding en innovatie is Exclusief Vastgoedonderhoud al ruim 25 jaar toonaangevend in de schoonmaak- en vastgoedonderhoud.

Onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd

Onderhoud en specialistische reiniging

Naast vastgoedonderhoud kan Exclusief Vastgoedonderhoud ook voorzien in onderhoud aan de binnenkant van uw pand. Denk hierbij aan reiniging van woningen na uitzetting of grote vervuiling, reiniging van raambekleding (zoals lamellen , gordijnen, luxaflex ), wanden en plafonds (reinigen, schilderen) het strippen en conserveren van kunststofvloeren en tapijtreiniging.

Ook zijn we thuis specialistische reiniging, zoals onderhoud, dieptereiniging, gevelonderhoud, industriële reiniging, industriële schilders en desinfectie van ruimten cleanroom food industrie . Bovendien beschikken we over onze eigen calamiteitendienst, die 24 uur per dag, 7 dagen per week binnen een uur ter plaatse kan zijn om acute situaties op te lossen.

Onze werkwijze

Omdat Exclusief Vastgoedonderhoud voorziet in het totaal onderhoud van uw pand, houden we de communicatielijnen kort en heeft u één rechtstreeks aanspreekpunt. Bovendien kunnen wij u adviseren over de beste wijze van onderhoud, waardoor synergie ontstaat en we één sluitend onderhoudsplan kunnen aanbieden (MJOP). Dit levert efficiency op en bespaart kosten.

U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het realiseren met U!

Contactgegevens

Exclusief Vastgoedonderhoud B.V.
Rijksstraatweg 11
2988 BA RidderkerkE: info@exclusiefvastgoedonderhoud.nl

KvK: 58221913