Diensten

Zoekt u een vastgoedonderhoudsbedrijf dat kwaliteit levert en waar vakmanschap centraal staat? Exclusief Vastgoedonderhoud is u graag van dienst. Wij maken heldere afspraken met u en komen deze altijd strikt na via een Q scan.

Onderhoud van onroerendgoed en bedrijven

Elk pand heeft regelmatig onderhoud nodig, zowel V.V.E als kantoorgebouwen en woningen, vanaf 1 keer per maand tot 7 dagen per week. Exclusief Vastgoedonderhoud zorgt graag voor uw vastgoed. Dankzij onze jarenlange ervaring bent u bij ons verzekerd van een optimaal eindresultaat. U kunt ons inschakelen voor,onderhoud, schilderwerk, schoonmaak én het verkoop klaar maken van vastgoed Turnkey .

Onder, onderhoud verstaan we bijvoorbeeld het bijvullen van de CV-ketel, reparatieklussen na inbraak of brandschade vervangen van deuren, wanden verzetten, vloerrenovatie zowel Lino als beton of loodgieterswerkzaamheden, ook een verstopping in het riool, wanden verplaatsen muren metselen, en alle timmerwerkzaamheden. Ook kunnen we periodiek het schilderwerk van deuren, kozijnen tot de gehele buitenkant van u vastgoed pimpen dit kunnen wij, voor u verzorgen, de glazen wassen, daken reinigen en andere schoonmaak binnen en buiten de uitvoeren. De afgelopen jaren heeft ons team in appartementencomplexen en kantoorgebouwen gewerkt, voor uiteenlopende opdrachtgevers.

Plan van Aanpak

Voordat we aan de slag gaan, bespreken we graag uw wensen en behoeften. Ook maken we meer jaren onderhoud plannen MJOP. Samen komen we tot een plan van aanpak en bepalen we welke werkzaamheden we wanneer voor u gaan uitvoeren. Door het vastgoedonderhoud periodiek te plannen, is klein onderhoud meestal voldoende en voorkomen we grote renovaties. Mocht het echter toch nodig zijn, kunt u ook renovaties van het gebouw aan ons uitbesteden. En zijn alle kosten in te zien tot 10 jaar vooruit, ook voor nieuwe panden is dit zeker nodig, dan blijf je vastgoed nieuw.

Exclusief Vastgoedonderhoud streeft naar een goede samenwerking voor op de lange termijn. Niet alleen streven we naar de hoogste kwaliteit van ons werk, ook willen we een zo goed mogelijk contact met opdrachtgevers en bewoners of medewerkers van de panden waar we aan de slag gaan.

Wij doen ook een Garantie afspraak maken komen wij onze afspraken niet na komt er ook geen factuur. U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het realiseren!

Meer weten?

Heeft u vragen of opmerkingen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Wilt u meer informatie over een van onze diensten of wilt u gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder.